Jardi botànic de Berlín

La setmana passada vaig visitar el Jardí botànic de Berlin. Diuen que és un dels tres més importants del mon.
A la foto hi veiem un dels hivernacles on s’hi troba flora mediterrània, com son llimoners, tarongers, arboços, llorers, ginesta, romaní, farigola, galzeran, etc.[@more@]
S’hi conserven 22.000 especies diferents de plantes, amb una historia que es remunta a 325 anys, l’actual ubicació té 200 anys amb arbres al arborètum de més de 120 anys. Hi podem trobar plantes de tot el mon des de l’Himàlaia fins l’ Amazones.
El parc esta dividit en dues grans parts l’exterior i la coberta per hivernacles. A dins d’aquests s’hi creen diferents climes: tropical, zones temperades, mediterrani i desert. A l’exterior i trobem un arborètum amb arbres de la Selva alemanya, Nord Amèrica i Japó entre altres. Seccions de plantes medicinals, aromàtiques i aquàtiques son només un petit exemple.

http://unjardipermenjarsel.blogspot.com

Quant a catberlin

Berlín en català. Blog fundat el 2004
Aquesta entrada ha esta publicada en Més Berlin. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.