Fòrum: Kita germanocatalana a Berlín

CatalàDeutsch

Ja has començat a pensar on duràs els fills? T’agradaria trobar una Kita germanocatalana a Berlín? [@more@]

Voldríem obrir una Kita (guarderia) germanocatalana. Per tal de tirar endavant un projecte que hauria de ser aprovat pel Senat de Berlín, necessitaríem saber el nombre de persones interessades i el seu grau d’implicació. Caldria que ens reuníssim els nombre suficient de pares amb alumnes i educadors tan alemanys com catalans.

Què en penses?

Participa-hi!

Quant a catberlin

Berlín en català. Blog fundat el 2004
Aquesta entrada ha esta publicada en Fòrums. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Fòrum: Kita germanocatalana a Berlín

  1. Gal.la diu:

    Hola a tothom,
    sembla que finalment tindrem Kita germanocatalana. El dia 29 de juny farem la primera trobada de pares a les 21 h. al Nolas (Mitte). Qui vulgui venir, pares, mares, educadors i educadores, hi esteu convidats. Si voleu saber-ne alguna cosa més o teniu alguna proposta podeu enviar-me un correu a Pizicato23@gmx.net.
    Gràcies.

Els comentaris estan tancats.