El nou Berlín

Fins al 21 de desembre de 2009 pots visitar l’exposició “El nou Berlín”, a la sala d’exposicions de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSA) de la UPV.

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València acull l’exposició “El nou Berlín. 1990-2010”, que presenta una selecció dels projectes arquitectònics i urbanístics que s’han dut a terme a Berlín en els últims anys. La reunificació de la capital alemanya, de la qual fa uns dies es va commemorar el vintè aniversari, va suposar una revitalització per a la ciutat que va permetre a la seua arquitectura oferir exemples nous i importants. [@more@]

L’exposició consta d’una sèrie de panells en què s’expliquen els projectes recents a través d’una estructura temàtica. Després de la introducció, en què s’ofereix la trajectòria de la ciutat, s’analitzen alguns dels edificis sobreïxents de Berlín capital.

En els panells següents, es mostren els complexos urbanístics més destacats, com la Potsdamer Platz i, després, els projectes relacionats amb les comunicacions, com l’aeroport BBI. L’exposició acaba amb un apartat dedicat a la ciència amb edificis construïts per a la formació i la investigació (Ciutat de la Ciència, biblioteques o escoles).

Aquesta mostra ha sigut organitzada per l’ambaixada alemanya a Madrid i patrocinada per la Càtedra Arquitectura Sostenible Bancaixa Hàbitat de l’ETSA.

més infos:

http://www.upv.es/noticias-upv/noticia-3675-el-nuevo-berlin-va.html

Quant a catberlin

Berlín en català. Blog fundat el 2004
Aquesta entrada ha esta publicada en Art i exposicions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.