Fòrum: Piscina o llac

La sequera ara castiga Berlín

Els episodis de sequera no són només patrimoni de les nostres terres. La manca d’aigua castiga ara l’Estat alemany de Brandenburg, on està situada la capital de la República Federal, Berlín. Les aigües del riu Spree, que neix a Lusàcia, una regió situada a la frontera amb Polònia, no són suficients per regar els camps de l’antiga Prússia. Les pluges a la regió han sigut molt escasses durant tot l’hivern i les altes temperatures dels últims dies han provocat esquerdes com les de la imatge en terrenys argilosos. Per a sort dels alemanys, el Segre i l’Ebre queden lluny per pensar en transvasaments. [@more@]

PATRICK PLEUL/EFE

——————————————————————————-

La part positiva d’aquesta sequera és el bon temps de les últimes setmanes que ens permet gaudir del Berlín més lúdic, llacs, piscines, parcs, etc..

 

Fòrum:

– Quina és la millor opció a Berlín piscina o llac?

– Has visitat mai la platja de Wannsee?

– Trobes que Berlín és una ciutat preparada per l’estiu?

Participa-hi!

Quant a catberlin

Berlín en català. Blog fundat el 2004
Aquesta entrada ha esta publicada en Fòrums. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.